Hvem er vi

I zeilund+co er vi erfarne erhvervsjournalister- og fotografer. Vi kender medierne indgående, og vi forstår, hvilke vilkår erhvervsjournalistikken arbejder under.

Kreativ direktør og stifter

Mai Zeilund

Mai har de seneste 17 år som journalist og tv-vært interviewet bl.a. topchefer, økonomer og analytikere for Berlingske, TV2 og Dagbladet Børsens tv-satsning Børsen Play. Hun er ekspert i at videreformidle klokkeklare budskaber og skære ind til benet. Samtidig forstår hun virksomhedens udfordringer.

Mai har solid erfaring i, hvordan journalister og medier agerer, og hun kan hurtigt sætte sig ind i komplekse problemstillinger.

Gennem årene har Mai udviklet en direkte interviewstil. I zeilund+co klæder hun landets topchefer og andre aktører i erhvervslivet på via intensiv medietræning, så de står stærkt i tv, radio og i de skrevne medier.

Mai Zeilund har mange års ekspertise som moderator og bookes ofte til konferencer. 

Mai er uddannet journalist fra Roskilde Universitetscenter i 2004 og har en bachelor i økonomi og kommunikation fra CBS.

Telefon: +45 7190 0523

Mail: mai@zeilund.com

Seniorrådgiver

Peter Møller Christensen

Peter har bred erfaring som journalist, redaktør og webredaktør gennem en længere årrække senest på Dagbladet Børsen. Peter har et godt øje for den gode historie og er en mester i at grave sig ned i komplicerede emner, som han formår at videreformidle i et klart og tydeligt sprog.

Gennem utallige interviews med alt fra topchefer til fokuserede softwareudviklere har Peter udviklet en fin fornemmelse for de udfordringer, virksomheder står med, og hvordan deres næste skridt kan kommunikeres bedst muligt.

Peter er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og har taget den erhvervsøkonomiske suppleringsuddannelse på Copenhagen Business School.

Telefon: +45 30 28 18 54

Mail: peter@zeilund.com

Video- og fotojournalist

Peter-Emil Witt

Peter-Emil har en stærk evne til at tilrettelægge og fortælle visuelle historier som producer, video- og fotojournalist. Han fortæller historier om alt fra erhvervslivets top til den grønne start-up gennem video, reportage og interviews.

Peter-Emil har en baggrund i dokumentar- og kunstfotografi. Det giver ham et stærkt blik for at kombinere de to genrer i en kreativ fortælling med et skarpt budskab.

Udover zeilund+co er Peter-Emil fast tilknyttet Dagbladet Børsen som videojournalist.

Peter-Emil er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og fotograf fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.

Fotojournalist

Mie Hee Christensen

Mie har fotograferet en lang række personer og virksomheder i dansk erhvervsliv. Fra højt placerede bestyrelsesformænd og garvede topchefer i landets C25-selskaber til stiftere af start-ups og direktører i landets SMV’er. Det har givet Mie et skarpt blik for interessante portrætter og reportager med både liv og blikfang, og hun har udviklet en særlig styrke i at finde de gode locations og skabe situationer, hvor folk er komfortable, naturlige og professionelle.

Med sin fotojournalistiske baggrund og fokus på historiefortælling tager Mie udgangspunkt i den enkelte virksomheds kerne, narrativ og unikhed.

Mie har gennem de seneste år arbejdet som fotoredaktør på Dagbladet Børsen. Hun har derfor stor indsigt i hvilke billeder, der fungerer i medierne.

Udover zeilund+co er Mie fast tilknyttet Dagbladet Børsen som videojournalist og fotoredaktør.

Mie er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Vi tager socialt ansvar

MENU

Amagertorv 14 | 1160 København K
kontakt@zeilund.com
CVR: 41868058
Tlf.: +45 71900523